Pengundi beri reaksi positif – Syed Ibrahim

KUALA KRAU, 4 Mac – Calon Barisan Nasional (BN), Syed Ibrahim Syed Ahmad berkata beliau mendapat reaksi positif daripada pengundi di Dewan Undangan Negeri (DUN) Kerdau dan yakin mendapat sokongan penuh daripada penduduk kerana kehadirannya di sambut baik masyarakat setempat.

Beliau berkata, peningkatan sokongan itu dapat dilihat daripada setiap kali hadir pada majlis atau menziarahi penduduk pada sesi kempen pilihan raya kecil DUN tersebut.

“Hari ini masuk hari ketujuh berkempen, saya lihat sokongan bertambah dan  ini dapat dilihat ketika kami bertandang ke tempat mereka sambutan yang diberi amat baik.

“Banyak tempat telah kami kunjungi bagaimana pun kita perlu ulang balik agar mereka tidak lupa,” katanya ketika ditemui di Majlis Ramah Mesra Timbalan Perdana Menteri bersama masyarakat di Kampung Ketam, di sini.

Beliau yang juga Naib Ketua UMNO Bahagian Kuala Krau berkata, masyarakat Kerdau inginkan pembangunan yang seimbang antara fizikal dan spiritual.

“Pembangunan yang seimbang bukan sahaja diperlukan di Kerdau tetapi juga masyarakat di tempat lain. Pas sering membahagikan perkara tersebut. Iitulah politik mereka. Hakikatnya kita perlukan kedua-duanya sekali,” katanya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: